Пролетта настъпва, но високо в планината върховете все още са обвити в мъгла. Докато останалите имат повод за притеснение, Вие сте гарантирали своята безопасност. Garmin Fenix уверено насочва всяка Ваша стъпка в правилната посока и скоро ще бъдете в хижата на сигурно място.

 

   Ако все още не сте разбрали добрата новина, че имаме налични Garmin Fenix в България, сега е момента да прочетете малко повече за този уникален инструмент.
   Garmin Fenix е GPS базиран часовник, който заедно с навигационните функции е оборудва с ABC сензори (алтиметър, барометър и компас). Ако досега температурата, която отчитахте се влияеше от топлината на ръката, с Fenix ще отчитате истинската температура на околната среда. Допълнителния аксесоар Tempre може да се монтира на раницата и директно да отчита температурата, като данните се предават към Fenix чрез ANT+ технология. Можете да свържете съвместим пулсомер към Fenix и така заедно с подробната траектория и профил на трасето, ще имате записан Вашия пулс във всяка секунда от прехода или тренировката.


 

   В Garmin Fenix има инсталирана световна базова карта, но за щастие Вие можете да я замените с Ваша карта. Например можете да качите лека туристическа карта с всички населени места и хижи в България. Това ще повиши максимално сигурността при планински преходи.
   Няма нужда да сте алпинисти за да оцените по достойнство предимствата на Fenix. В градската джунгла предизвикателствата не са по-малко и този GPS часовник ще Ви изведе над нивото на останалите.
    Научете повече за функциите и характеристиките на Garmin Fenix от нашия сайт.