Новата версия 2013 Q4 вече е на разположение за сваляне от сайта www.karta.bg на всички потребители с активен абонамент за обновления.

Актуализации по селищна и републиканска пътна мрежа

Във версия 2013 Q4 са добавени новоизградените кръгови движения в Благоевград и Сливен, пътния надлез в Първомай, както и е отразено разширението на пътния участък между Сарафово и Поморие.

 

Разширено покритие в населени места

  • Обогатена е наличната информация за търсене по адрес (улица и номер) с 2 нови населени места, както и за търсене по име на улица/кръстовище с 9 нови населени места.
  • Добавени са данни за синята зона в Пловдив
  • Добавени са нови обекти от обществен интерес (POI)

 

Подобрена функционалност

Благодарение на добавени функции в разработвания от Garmin софтуер за компилиране на картата, във версия 2013Q4 вече се виждат блоковете и обектите в картата, както в режим на разглеждане, така и в режим на навигация.

 

За любителите на офроуда и туризма

Офроуд ентусиастите и планинарите имат на разположение нови 568 километра oфроуд участъци и 351 километра туристически и велопътеки.

  

Уверени, че новата версия на карта OFRM Geotrade ще бъде още по-удобна и полезна за все по-широк кръг от потребители, ние Ви желаем приятнo и безопаснo пътуванe из България!