Николай Симеонов отговори правилно на въпроса "Какво измерва гривната Vivofit ?" и се сдоби с уникалната фитнес гривна vívofit™.Ето и какво каза победителя след, като получи наградата си :

''Първо, да участваш в томбола при съотношение 1:230 го намирам за проява на безумие и свръхоптимизъм. Но ... явно, от време на време, човек трябва да е леко безумен и свръхоптимист за да могат другите измерения също да си свършат работата
Второ, гривната е уникална, току що я донесох в къщи. Няма да я разопаковам докато всички не се приберат, много искам да се изфукам ... Утре я слагам на ръката.
Трето, трябва специално да благодаря на Даниела от Гармин, Даниела от Дарик и на Иво Райчев, защото тези хора са едни магьосници, които ме накараха да се почувствам много специален, важен човек и оправиха настроението ми за месеци напред. Благодаря на всички !! Успех на участниците в следващите кръгове, а аз започвам борбата с червените чертички ! Още веднъж, успех на всички хубави хора в техните начинания ! ''

Ако искате и вие да сте като Никлай - влезте в страницата ни в Facebook (Garmin България) и отговорете правилно на въпроса за тази седмица : Какво показва фитнес гривната Vivofit ?

Успех на всички и весело посрещане на Великденските празници.