Dakota™10 и Dakota™20

Здрави, надеждни GPS, с 2.6” активен екран ("touchscreen"), високочувствителен GPS

Garmin International с удоволствие представя на Вашето внимание новите Dakota 10 и 20, лесни за употреба, малки колкото дланта Ви, високочувствителни GPS приемници с активен ("touch-screen") екран. Те биха били Ваш перфектен партньор в приключенията Ви на открито.

Лесно е да почувствате пълно удоволствие от природата, когато не се страхувате, че може да се загубите. Този компактен GPS навигатор записва непрекъснато "следата" на Вашето движение и я изобразява на здрав 2.6" ярък, видим под директна слънчева светлина, активен екран. Компактен и водоустойчив, Dakota има още високочувствителен GPS приемник с новата програма Hotfix™ за предвиждане положението на сателитите. Това помага за изключително бързото Ви позициониране и поддържане на висока точност на GPS координатите дори в гъсти гори под дебела листна маса или в дълбоки котловини. Dakota идват с предварително инсталирана световна базова карта, както и 850 MB свободна вътрешна памет.
Dakota 20 включва допълнителни изключително полезни функции: 3-осно компенсиран електронен компас, който показва вярната посока винаги - и когато сте на едно място, и когато държите уреда в произволно положение; барометричен алтиметър, който Ви осигурява прецизни данни за височината и денивелацията на движението Ви; слот за microSD™ карта; и не на последно място - безжична комуникация с други съвместими уреди за споделяне на точки, следи, маршрути, geocach-точки с други собственици на Dakota, Oregon, Colorado.

Малки по размер, големи по възможности - новите Dakota 10 и 20 ще Ви заведат навсякъде, където поискате!