Garmin® спечели топ NMEA отличия и осем награди за продукти

За трета поредна година е отличен с Производител на годината

 

За трета поредна година Garmin International, Inc. е отличен с "Производител на годината" - отличие, гласувана от членове на Националната асоциация за морска електроника (NMEA®). Garmin също така доминира в NMEA наградите за продукти с осем победи в следните категории: радар, автопилот, многофункционален дисплей (MFD), мобилни приложения, дишфайндери, AIS и мултимедийно развлечение. Отличията бяха обявени на престижната 2017 NMEA Конвенция миналата седмица в Белвю, Вашингтон.

За втора поредна година Garmin спечели категорията MFD със своя GPSMAP® 8624, 24-инчов картограф, който се радва с най-висока разделителна способност на екрана на пазара. GPSMAP 8624 е снабден с предварително заредени BlueChart® g2 и LakeVü HD карти и поддържа радар, автопилот, инструменти, множество екрани, сензори, дистанционни сонарни модули, цифрово превключване, термални камери и др.

FUSION® марката на Garmin също получи отличия в категорията за мултимедийни развлечения, тази година за AV755 Marine Stereo System, NMEA 2000 сертифициран DVD/CD плейър с Bluetooth връзка, който може да се управлява от съвместим MFD.

В продължение на пет години Garmin получи първото място в категорията автопилоти, тази година за своя GHP ReactorTM Hydraulic Autopilot с SmartPump. GHP Reactor е първата система за автопилоти на Garmin, която използва технологията AHRS и се гордее с използваемостта, гъвкавостта на монтажа и много други характеристики, които се оказват ценни за всеки кораб.

Новият FantomTM 24 радар с технологията MotionScopeTM спечели отличие в категорията радари. Fantom радарите използват Doppler обработка и революционизират начина, по който моряците използват радара, тъй като технологията MotionScope моментално открива и подчертава целите в различни цветове, когато се придвижват към или от лодката, като по този начин по-бързо се идентифицират заплахите за сблъсъци.

Приложенията за смартфони са основни инструменти за моряците в днешния свързан свят, а предложенията на Garmin за мобилни приложения отново бяха признати. Garmin BlueChart Mobile, приложение за планиране на маршрути бе обявено за най-доброто мобилно приложение за навигиране. Garmin HelmTM, приложение, което позволява на моряците да преглеждат и контролират своя картограф от смартфон или таблет, спечелени наградата за полезно мобилно приложение.

Други продукти на Garmin, които бяха отличени са GSDTM 26 черна кутия с широколентов спектрален сигнал в fishfinder категорията и AIS 600, който изпраща и получава информация за плавателните съдове и AIS данни в категорията AIS.

Портфолиото на Garmin включва някои от най-функционалните картографи и сензорни мултифункционални дисплеи, сонарна технология, радари с висока разделителна способност, автопилоти, картографиране с висока разделителна способност, ветроходни инструменти и други продукти и услуги, известни с иновациите, надеждността и лекотата на използване.