BirdsEye™ Satellite ImageryGarmin International и DigitalGlobe имат удоволствието да ви представят BirdsEye™ Satellite Imagery. Тази абонаментна услуга позволява на потребителите да прехърлят неограничен брой снимки с висока резолюция на своите ръчни GPS устройства. Изображенията са предоставени от DigitalGlobe - световен лидер в предоставянето на сателитни изображения. Изображенията ще могат да се записват на устройството посредством BaseCamp™ софтуера на Garmin.

С BirdsEye™ Satellite Imagery можете да заредите въздушни и сателитни изображения на своето устройство, както и снимки на сгради, пътища, пътеки, планини и други. Това ви предоставя един истински преглед на заобикалящата ви среда. DigitalGlobe непрекъснато разширяват и обогатяват данните си и автоматично ги предоставя за изтегляне през времето на абонамента.

Преди да използвате BirdsEye™ Satellite Imagery, трябва да имате инсталиран BaseCamp™ софтуера на Garmin. Също така трябва да имате регистрация в myGarmin, за да можете да активирате абонамента си.

Важно! Един абонамент може да се използва само на едно устройство.

Очакваме BirdsEye™ Satellite Imagery през Април 2010.

Снимки можете да видите тук