Излезе новата версия 5.20 на Навигационната Карта на България

Ние работим постоянно, за да направим картата по-подробна, детайлна и полезна. Общият брой на населени места и махали, присъстващи в карта ОФРМ Геотрейд вече е 5 898. В резултат на положените от нас усилия, във версия 5.20 са добавени 10 нови населени места с възможност за търсене на улици и кръстовища, като техния общ брой вече е 203 населени места. Въведени са над 5000 нови интересни и полезни POI-точки, с което общо те надхвърлят 49 000. В 8 нови града е възможно търсене на адреси (общ брой 131), а търсенето на жилищни блокове е добавено в още 5 града. Актуализирани са правилата за движение (еднопосочни улици, забранени завои и др.) в големите и по-малките градове.

 

Специално за офроуд ентусиастите и туристите сме добавили и категоризирали голямо количество нови тракове на черни пътища и маршрути, чиято обща дължина достига близо 31 065 километра, от които 4 630 км са туристически и велопътеки. Голяма част от тях включват информация за нивото на трудност и превозното средство, с което са проходими. Язовирите и реките са прецизирани и се изчертават с по-висока точност. Добавени са лифтовете и влековете в планина Витоша.

 

Вече не е достатъчно само картата да ви води завой по завой до избраната цел. В стремежа си да направи OFRM Geotrade по-прецизна, функцията Line Guide вече е достъпна не само за София, но и за Пловдив, Бургас, Пазарджик и Ямбол. Тази функция позволява при рутиране, освен за смяната на посоката, картата да ви инструктира и за престрояване в правилната лента преди кръстовища. Актуализирани са и ограниченията на скоростта за по-прецизно изчисляване на маршрутите. Сега навигацията с OFRM Geotrade е още по-лесна и удобна!

 

Ние знаем от какво се нуждаят нашите клиенти, затова OFRM Geotrade ще ви служи еднакво добре, когато навигирате из града, търсите адреси, пътувате из България, разглеждате туристически забележителности или извършвате тежки офроуд преходи. Всичко това е приоритет в нашата работа, за да стане картата по-добра за всеки един от вас – нашите клиенти.

 

Поради голямото количество информация, която съдържа картата, както и поради разностранното й приложение, ние създадохме няколко разновидности на OFRM Geotrade 5.20. Обособени са варианти за градска употреба (CITY) и за офроуд и туристическо ползване (TOPO). Така на базата на техническите характеристики на вашия GPS и дейността, за която искате да използвате картата, можете да намерите оптималния баланс от производителност и функционалност, които ви дава OFRM Geotrade 5.20.

Научете още за OFRM Geotrade 5.20 тук!