Garmin анонсира новия мултимедиен фаворит nüvi® 2585TV

 

Garmin International с удоволствие анонсира новия nüvi 2585TV, персонална система, която комбинира в себе си ненадмината навигация и DVB-T дигитален тунер, който ще Ви предостави всички дигитални TV и радио програми, достъпни в района, в който пътувате.

Този модел идва с голям 5" екран и ултра тънък дизайн. Същността на уреда е уникалната навигация на Garmin, която е с интуитивен и лек интерфейс и заедно с това с изключителни възможности.

Той идва с всички функции, които ще намерите в топ-моделите на Garmin nüvi, а в допълнение nüvi 2585TV е зареден с функции за забавление, включително телевизия, радио със запис и възпроизвеждане, MP3 аудио, аудиокниги и още, така че да не пропуснете нищо, докато сте в движение. Сега можете да вземете любимите си телевизионни предавания, спортни събития и филми с вас навсякъде. nüvi 2585TV позволява да ги запишете, преди да се отправите към вашата дестинация. Можете също така да гледате телевизия на живо, така че винаги да сте в течение. Мощният му DVB-T MPEG2/MPEG4/H.264 приемник и антени ви дават възможно най-доброто изживяване при гледане и покритие, дори когато сте зад граница. Вие също можете да го използвате като видео плейър у дома или навън, като свържетеnüvi 2585TV с телевизор и възпроизведете видеото на голям телевизионен екран.

Повече за новия nüvi 2585TV прочетете тук.