Купете С Увереност: Garmin® обявява своят nüMaps Guarantee™

Новите клиенти на nüvi и zūmo вече ще ползват безплатено обновление на своята карта в рамките на 60 дни от активирането на своя уред.

OLATHE, Kan./Август 27, 2008/Business Wire — Garmin International Inc., част от Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), глобалният лидер в сателитната навигация, обяви днес своят проект nüMaps Guarantee, който ще осигури на новите собственици на навигационни уреди на Garmin да получат най-новата възможна актуална карта.

“Garmin се стреми да бъде сигурен, че нашите клиенти имат най-точни и актуални карти. Докато пътищата и точките на интерес се променят, ние работим постоянно с нашият доставчик на карти – NAVTEQ, за да бъде постоянно обновновлена нашата база данни.’’ каза Дан Бартел, вице-президент на Garmin по световните продажби. “Сега, когато клиент започне да използва своят нов Garmin, може да бъде застрахован, че неговия уред ще има достъп до последната версия на пътните карти.”

“Ние сме доволни от усилието на Garmin да направи най-свежите и точни данни на картите на разположение на своите клиенти,” коментира Клиф Фокс, Старши Вице-Президент, Map Division в NAVTEQ. “Нашите изследвания показват, че потребителите на преносими навигационни уреди са по-доволни от тяхната система, когато данните на картата съдържат последните изменения.”

След като клиент закупи ново nuvi или zumo, той може да провери или види дали има безплатно обновление на своята картата просто като регистрира своя уред на http://my.garmin.com в рамките на 60 дни от първото използване на своя нов преносим навигационнен уред. Ако нова информация на картата е налична по всяко време през 60 дневният период, клиента може да заяви или свали новите данни информация безплатно, като следва прости онлайн съобщения.

Програмата nuMaps Guarantee ще започне на 15 Октомври, 2008. Всички, които за първи път използват своето ново nuvi или zumo на 17 Август или по-късно ще могат да ползва безплатно обновление на картата, при условие че техният уред е регистриран в Garmin и нова карта е налична в рамките на 60 дни от първото използване на уреда.