С настъпването на есента дойде време за актуализация и на карта OFRM Geotrade. Новата версия 2012 Q4 вече е на разположение за сваляне от всички клиенти с активен абонамент за обновления.

Актуализации по републиканската пътна мрежа

Във версия 2012 Q4 са добавени новата отсечка от автомагистрала 'Тракия' от Ямбол до Зимница, новото кръгово движение на пътен възел 'Петолъчката', както и други новоизградени пътни възли и кръгови движения по републиканската пътна мрежа, а покритието на картата е увеличено с над 1900 километра пътища. Повишен е и приоритетът за рутиране на пътя през Ришкия проход след неговата реконструкция.

Новости в столицата

В новата версия са отразени направените досега промени в организацията за движение във връзка с новия лъч на метрото. Добавени са новият надлез между булевард Андрей Ляпчев и булевард Андрей Сахаров, както и промените при площад Независимост.

Разширено покритие в населените места

Имена на улици са добавени в 7 населени места, а блокове в нови квартали са отразени в още 3 населени места. Във версия 2012 Q4 има и нови 3D сгради в София, Пловдив, Варна, Бургас и Видин, а също и над 1200 нови обекта от обществен интерес.

 

За любителите на офроуда и туризма

Любителите на офроуд приключения ще зарадваме с нови 160 километра категоризирани офроуд участъци. За туристите сме подготвили актуализация на част от планинските хижи. Прецизирана е и коловата маркировка в част от Стара планина (благодарение на любезното съдействие на г-н Стефан Руманецов). За по-голямо удобство водоизточниците в планината се виждат при разглеждане на картата.

 

Уверени, че новата версия на карта OFRM Geotrade ще бъде още по-удобна и полезна за все по-широк кръг от потребители, ние Ви желаем приятнo и безопаснo пътуванe из България!