Вземете Вашия iPad на борда с Garmin

BlueChart Mobile ви позволява да използвате същите богати функции и точни BlueChart данни за картографи на Garmin на вашия iPad. Сега можете да видите в светлосенки релефа на дъното и приливните зони от дома си. Можете също така да планирате пътувания до яхтено пристанище. Можете дори да следите метеорологичните условия, температура, точка на оросяване, посока и скорост на вятъра, радари и облачна покривка.

Приложението Ви дава същите векторни обектно ориентирани данни и диаграма, каквито се очакват от BlueChart на Вашия картограф Garmin. Лесно е да си взаимодействат с картата на вашия iPad или iPhone с помощта на радиално меню за да отбележите точки, установите дестинация за Вашия маршрут или да научите повече за характеристиките на картата. Търсене за морски услуги и намиране на телефонния номер, работно време и информация за достъпните услуги. Вижте приливните станции и актуална прогнозна информация с едно докосване.

Когато се качите на борда, можете безжично да прехвърлите Вашите маршрути, точки и следи към Вашата мрежа с Garmin картограф. След като потеглите, iPad може да се използва за да следене на лодката по маршрута с безжично споделяне на GPS местоположението от Garmin Marine Network. Това е най-точният начин за пътниците да виждат напредъка и позицията на лодката от всяка точка на лодката, когато не е на разположение на iPad A-GPS.

Радвайте се на ActiveCaptain в реално време

Приложението BlueChart Mobile ви позволява да отваряте и използвате ActiveCaptain - web общност, която осигурява в реално време информация, предоставена от моряци за моряци. Прочетете и добавете повече информация и мнения за яхтени пристанища, локални магазини за лодки, опасности и др. Това приложение Ви дава един от най-добрия потребителски опит, когато става въпрос за предимствата на ActiveCaptain и генериране на Ваша собствена информация. Повече от 100 000 моряци пишат коментари и актуализират информацията на ActiveCaptain.

И така, защо не направите Вашия iPad или iPhone част от Вашия екипаж с BlueChart Mobile?
 

  

Можете да намерите BlueChart Mobile в App Store.