Garmin Health

Garmin Health Ви дава силата и гъвкавостта да създавате персонализирани решения за Вашия бизнес. С невероятен живот на батерията, водоустойчивост и най-голямото портфолио в индустрията, винаги ще намерите Garmin устройство, което да пасне на Вашата програма. Получете достъп до широк спектър от здравни показатели, сензорна информация в реално време и дори контролирайте функциите на устройството, като използвате Garmin Health API и SDK.

Garmin е глобална компания, която проектира, произвежда и изпраща продукти по целия свят. Ние можем да подкрепим Вашите нужди в областта на търговията и логистиката, давайки Ви възможност да мащабирате бизнеса си с един единствен, доверен партньор.

Water Resistance Водоустойчивост
Battery Life Живот на батерията
Data Accuracy Точност на данните

Garmin Health решения

От корпоративни уелнес програми до иновативен мониторинг на пациентите, Garmin Health предлага гъвкави решения за различни пазари.

Свържете се с нас

Корпоративен уелнес

Ако сте работодател, който търси уелнес програма за своя бизнес, не търсете повече. Garmin Health е интегрирана с водещи в света индустриални уелнес платформи, което Ви позволява да изберете доставчик със съдържанието, услугите и регионализацията, от които се нуждаете за насърчаване на по-здравословен начин на живот на Вашите служители. Garmin Health също е идеалният партньор за доставчиците на платформи. Ще Ви помогнем да бъдете в крак с бързо променящия се уелнес пазар и ще предоставим необходимите данни за създаване на програми за ангажиране, които работодателите искат. С невероятния си живот на батерията и водоустойчивостта, нашите устройства са удобни за носене 24/7 и спомагат за увеличаване на използването на програмата.

Corporate Wellness

Здраве на населението

Ангажирайте хората и подобрете спазването на програмата с Garmin часовници. Garmin Health предоставя данните, необходими за идентифициране на здравните тенденции, намаляване на риска и администриране на програми от следващо поколение, които стимулират хората да бъдат активно ангажирани с вземането на решения за здравословен начин на живот. Създайте дизайни за ползи, съобразени с Вашето население с мощта на Garmin Health екосистемата и опции за достъп до данни.

Population Health

Мониторинг на пациенти

Получавайте непрекъснати обективни данни, които са Ви необходими за подобряване на резултатите от пациента или провеждане на Вашето изследване. Garmin Health Ви позволява да упражнявате силата на Garmin устройствата с иновативни решения, които предлагат разнообразни възможности за достъп до данни и възможности за персонализиране. С най-голямото портфолио от устройства в индустрията, Garmin има устройство, което отговаря на нуждите на Вашия бизнес и на Вашите пациенти.

Patient Monitoring

Свързана екосистема

Garmin Health предлага пълен достъп до богатите данни, генерирани от Garmin устройства и осигурява безпрецедентен контрол върху функционалността на устройството. Ние разполагаме със софтуерните услуги и поддръжката на програмисти, за да Ви помогнем да направите нашите устройства неразделна част от Вашата програма.

health API

Осъществявайте достъп до данните за здравето и фитнес активността на Вашите клиенти през една от нашите удобни опции за уеб услуги. Health API позволява историческо запълване и публикуване в реално време на всички разнообразни показатели, регистрирани от Garmin устройства, чрез използване на онлайн общността Garmin Connect ™.

Поискайте health API достъп

Standard SDK

Поемете контрола върху Garmin устройствата и създайте персонализирано изживяване, използвайки Garmin Health Standard SDK. Получавате достъп до всички данни за здравни и фитнес дейности директно от мобилното си приложение за Android ™ и Apple®, без да е необходимо интегриране на уеб услуги. Конфигурирайте функциите на устройствата, за да отговарят на Вашите програмни изисквания. Standard SDK е съвместим с HIPAA, което Ви позволява да обобщите и архивирате данните във Вашите собствени системи.

Свържете се с нас за достъп до SDK

Companion SDK

Получавайте потоци от сензорни данни в реално време от Garmin устройства с помощта на Companion SDK за Android ™ и Apple®. Получете незабавен достъп до текущите данни за активността, като например броя на крачките или се абонирайте за потоци от живи данни за пулса, стрес резултати, акселерометър и други. Companion SDK се съчетава перфектно с данните за целодневните здравословни и фитнес дейности, предоставени от Health API, като Ви дава комбинираната мощ от епизодични и исторически данни, за да задвижвате Вашите уникални функции на програмата.

Свържете се с нас за достъп до SDK