Panoptix™ всевиждащ сонар

Всевиждащият сонар Panoptix е различен от всичко, което някога сте виждали по вода. Дава Ви възможност да виждате навсякъде около Вашата лодка в реално време и в 3 измерения. А вече има Panoptix LiveScope™ сканиращ на живо сонар, най-невероятната сонарна технология досега. Независимо дали се возите или отивате на риболов, Panoptix сондите са налични в няколко конфигурации с Forward и Down сканиране и с начини на монтаж, които да отговарят на Вашите нужди.

LiveScope Forward View

LiveScope Forward

LiveScope Forward е невероятен инструмент за изследване и риболов. Виждате на живо невероятно подробни изображения на структурата на дъното и рибите плуващи навсякъде около Ввашата лодка - до 61м/200'- дори лодката Ви да е неподвижна. И двата режима LiveScope Forward и LiveScope Down са включени в една сонда и се предлагат с монтиране на транец или тролинг мотор.

Научете повече Panoptix съвместими продукти

iCast Logo NMEA Award Logo

LiveScope Forward View

LiveScope Down

LiveScope Down Ви позволява да виждате на живо сканираните сонарни изображения на структурата и плуващата риба с невероятни детайли под Вашата лодка - до 61м/200'- дори лодката Ви да е неподвижна. И двата режима LiveScope Down и LiveScope Forward са включени в една сонда и се предлагат с монтиране на транец или през корпуса.

Научете повече Panoptix съвместими продукти

iCast Logo NMEA Award Logo

LiveScope Perspective View

Режим Perspective

Перспективното изображение е предназначен за плитки води. Вижте допълнителна гледна точка на невероятно подробни сонарни изображения в реално време, до 61м/200'пред Вашата лодка. Монтирайте стойката за перспективен режим към Вашия тролинг мотор и лесно регулирайте сондата между LiveScope Forward, LiveScope Down и перспективен изглед.

Научете повече

LiveVü Forward

Предоставя по-добро видео изображение на живо, показващо плуващата риба и придвижването или отдалечаването й от лодката. Вижте стръвта си. Вижте как рибата реагира на примамката Ви. Вижте и усетете удара.

Научете повече Panoptix съвместими продукти

RealVü 3D Forward

Сканира пространството пред лодката Ви, създавайки перспективно 3D изображение на дъното, структурата и рибата. Можете да контролирате колко бързо да се сканира областта, за предоставяне на по-добри или по-малко детайлни изображения, което прави много лесно определянето на реалното местоположение на рибата.

Научете повече Panoptix съвместими продукти

FrontVü

За да Ви помогне да избегнете сблъсък с потопени препятствия, FrontVü осигурява поглед напред, който показва подводни препятствия в рамките на 90 метра, когато ги приближавате в реално време.

Научете повече Panoptix съвместими продукти

LiveVü Down

Дава подвижните сонарни изображения под лодката Ви в реално време. С LiveVü Down, виждате малки и големи риби, плуващи наоколо и определяте разстоянието им вляво или вдясно - и техните дълбочини.

Научете повече Panoptix съвместими продукти

RealVü 3D Historical

Дава Ви голямо изобилие от сонарни данни. Скролира през данните, докато лодката се движи, за да покаже историята на цели водни стълбове - от дъното до повърхността и цялата риба между тях. Дънните контури и рибата се изобразяват в ярки цветове в три измерения.

Научете повече Panoptix съвместими продукти

RealVü 3D Down

Цифрово сканиране на пространството под лодката отпред назад и от едната страна до другата. Пълен 3D изглед на зоната под лодката, показващ промени в контура на дъното, рибата и структурата, дори в неподвижно положение.

Научете повече Panoptix съвместими продукти

Panoptix съвместими продукти

Panoptix всевиждащ сонар Panoptix LiveScope Система Panoptix LiveScope LVS12
GPSMAP® 8400/8600 серия
GPSMAP 702/902/1202 Plus серия
GPSMAP 7400/7600 серия
GPSMAP 1202/1202xsv Touch серия
GPSMAP 1002/1202 серия
GPSMAP 702/902 серия
GPSMAP 701/800/1000 серия*
GPSMAP 8000 серия картографи*
ECHOMAP™ UHD 70/90 серия картограф сонари
ECHOMAP Ultra серия картограф сонари
ECHOMAP Plus 70cv/70sv/90sv серия картограф сонари
ECHOMAP CHIRP 70CV/70SV/90SV серия картограф сонари

*Не е съвместим с Panoptix PS22