Участвайте с физическа активност и Garmin ще дари повече пари на България в кампанията „Розов Октомври“ в подкрепа на борбата с рака на гърдата!

     Като участвате в кампанията „Розов Октомври“, Вашата физическа активност ще бъде преобразувана в точки и ще помогнете Българска благотворителна организация да спечели по-висок процент от €100 000, с които Garmin подпомага борбата с най-разпространения рак в света.
     Октомври е месец за борба срещу рака на гърдата и Garmin дарява общо €100 000 на много Европейски благотворителни организации за борба с рака на гърдата.


В България избрахме Фондация „Нана Гладуиш - Една от 8“.

Предизвикателството Розов октомври – Една стъпка, но навреме

Стъпка 1: Изтеглете безплатното приложение ViMove за Android или iOS и си създайте акаунт. Свържете го с Вашия Garmin Connect или приложението на Вашия смарт часовник.
Стъпка 2: Раздвижете се. За всяка лична цел, която изпълните – като йога упражнения или дори кратка разходка – Вашата активност ще донесе точки за Фондация „Една от 8“. Garmin ще разпределят общо 100 000€, според активността на всяка държава, нашата цел е да вземем възможно най-много средства за България.
За да научите колко точки струва Вашето любимо занимание, вижте диаграмите на активностите по-долу.
Стъпка 3: Споделете участието си в социалните медии и накарайте семейството и приятелите си да се присъединят към забавлението! Можете да споделяте постиженията си директно от приложението ViMove или да публикувате в любимите си социални медии, като използвате хаштаг #GarminPink. Ще има и възможности за печелене на ViMove баджове през целия месец.
Участват 23 държави.

Списък с активности

На база време

На база разстояние


Можете да изтеглите приложението ViMove от вашето Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.viessmann.vimove&hl=en&gl=US) или iOS (https://apps.apple.com/us/app/vimove/id1603124385) устройство.

1 Mинимум €500 ще се дарят на всяка организация от списъка в приложението ViMove.

Участието Ви е напълно безплатно.

С уважение, Екипът на Garmin България и Една от 8

 

  • Вие се движите, Garmin дарява!