Рибарите на Garmin® заеха топ местата на Bassmaster Classic 2020

Тримата най-добри професионалисти дължат успеха си в най-известния турнир в света на Panoptix LiveScope
OLATHE, Kan./March 11, 2020/Business Wire – Garmin International, Inc.,
подразделение на Garmin Ltd. (NASDAQ:GRMN), водещият световен производител на морска електроника1, днес обяви, че изборът на електроника на рибарите на Garmin спечели и трите челни места в  2020 Academy Sports + Outdoors Bassmaster Classic, представена от Huk at Lake Guntersville, 6-8 март.
Hank Cherry Jr. оглави 50-ия годишен Bassmaster Classic с тридневен резултат от 65 паунда 5 унции. Подгласникът
Todd Auten завърши с 58-10, следван от Stetson Blaylock с 58-1. И тримата най-добри рибара на събитието ловяха от лодки, оборудвани с Garmin ECHOMAP ™ Ultra картографи и  Panoptix LiveScope ™ сонди, а двама от тях - Cherry и Auten - използваха тролинг мотора Garmin Force ™.
„Благодарение на Garmin ECHOMAP Ultra с Panoptix, успях да видя наистина добро картографиране. С LiveScope всъщност бих могъл да следя пасажите и бих могъл да кажа кога и дали рибата ще захапе “, каза Чери. „Няколко ключови риби, които хванах, видях, че идват към стръвта, защото това се случва директно на екрана, на живо. Ако нямате Garmin LiveScope, определено пропускате. Това беше огромна част от моето спечелване на турнира.

За Auten това беше комбинация от LiveScope, тролинг мотора Force и новите g3 карти, които му помогнаха да си осигури второто място на турнира. „Garmin Panoptix LiveScope ми помогна да видя рибата да се движи в тревата в реално време - като на видео игра.", каза той. „Новата карта на LakeVü g3 Ultra с данни от Navionics® ми помогна да намеря някои от ключовите области, които бяха и ключът към моя успех.“
На сцената на финалното претегляне Blaylock също направи висока оценка на LiveScope: „Един от ключовете за моя успех тази седмица беше Garmin LiveScope. Готиното при LiveScope за мен беше, че успях да намеря тези краища на тревата и не само това, но да видя стръвта и всъщност да видя рибата в тази трева. Ще ви го кажа веднага, ако го нямате, вие сте назад. "
Garmin рибарите разчитаха на ECHOMAP Ultra картограф с вградена поддръжка на Garmin Ultra High-Definition, както и на Panoptix LiveScope серията, която предоставя сканиращи на живо сонарни изображения на структура, стръв и риба, плуващи под и около лодката в реално време. Серията ECHOMAP Ultra е снабдена с най-новите и най-подробни LakeVü g3 карти на Garmin, които съчетават най-доброто от съдържанието на Garmin и Navionics заедно, за да предоставят несравнимо покритие, детайли и удобство за потребителите.
Наскоро Garmin беше обявен за производител на годината за пета поредна година от Националната асоциация за морска електроника (NMEA), чест, присъдена на най-признатата компания за морска електроника за поддръжка на продукти в тази област. Портфолиото на Garmin включва някои от най-усъвършенстваните в индустрията картографи и тъчскрийн многофункционални дисплеи, сонарна технология, радар с висока разделителна способност, автопилоти, картографиране с висока разделителна способност, ветроходни инструменти, аудио, развлечения и други продукти и услуги, които са известни с иновации, надеждност и лекота на използване. Други морски марки Garmin включват Navionics, Fusion® и EmpirBus ™.
1 Въз основа на отчетените за 2018г продажби.


  • Рибарите на Garmin® заеха топ местата на Bassmaster Classic 2020