ПРИЛОЖЕНИЕТО Е БЕЗПЛАТНО ЗА КАРТОГРАФИТЕ НА GARMIN И МОЖЕ ДА СЕ ИЗТЕГЛИ ОТ ТУК

Създайте ваши собствени HD риболовни карти на екрана

  • Лесен за използване, безплатен софтуер мигновенно създаващ персонализирани HD риболовни карти с хоризонтали през 1 фут (30,48 сантиметра)
  • Това е вашата карта- запазете данните за себе си или я споделете с Garmin и приятели
  • Просто ловете риба, докато Quickdraw Contours създава картите
  • Показва къде данните са набавени за максимализиране на времето по вода
  • Етикети на POI точки като докове, рампи, шпанхоут или купчини от дървесен материал, които се съхраняват с картата (не като точки)


 

Сега можете незабавно да създавате HD риболовни карти на екрана с хоризонтали през 1 фут (30,48 сантиметра) на почти всеки обект във водата. Не е нужно да изпратите нещо и да чакате – резултатите се показват незабавно на вашия съвместим Garmin картограф. По-важното, това са вашите карти. Споделете ги, ако искате или ги запазете за себе си. Притежавате ги.

Безплатен, лесен за използване софтуер Quickdraw Contours не изисква специални картографски умения. Всичко, което правите е да ловите риба, докато той създава карти. Използвайте с всяка Garmin Panoptix ™ и ™ HD-ID сонда, всяка CHIRP поддържаща, Garmin DownVü ™ или NMEA 2000®-съвместима сонда за дълбочина. Ако повече от един сонар е свързан на борда, най-производителният автоматично ще бъде избран. Колкото по-добри характеристики има сондата, която се използва, толкова по-подробно съдържание ще има картата. Използването с Panoptix би трябвало да осигури около 1500 часа с 2 GB карта. Ако приемем, че скоростта е около 10 мили, то това са около 100 000 акра. Удивително е това, което може да се постигне със сонда Panoptix.

Картата може да бъде записана на всяка SD карта, включително Garmin LakeVü ™ HD Ultra карти, BlueChart® g2 карти или BlueChart® g2 Vision®.
 

Бързо вижте къде сте били

QuickDraw Contours показва къде сте били . Можете лесно да видите къде сте картографирали използваема информация за дълбочина и къде имате пропуски за попълване.

 

 

 

 

Добавете етикети към интересните  точки

Маркиране и етикетиране на точки като докове, рампи, шпанхоут или купчини от дървесен материал, които се съхраняват с картата.
 

 

 

 

Лесно вижте дънните контури

Вие ще бъдете изумени колко лесно е да създадете свои собствени HD карти с контур от 1 фут. За най-добри резултати, препоръчваме да използвате Panoptix сонда. Представете си да можете да видите отдолу контурите на любимото си езеро, река, язовир или всяко неотбелязано място във водата, където сте искали да ловите риба - прясна или солена вода.

 

 

Подобряване на Вашите

соленоводни карти

Много пристанища и марини нямат никакви подробни карти. С QuickDraw Contours, можете да създадете карти, които ви показват дълбочинни контури ясно обозначени на екрана. Можете също така да подобрите съществуващите карти, които показват местоположението на потопените планини, падини, пукнатини или потънали кораби.

 

 

Започнете да създавате свои собствени карти

QuickDraw Contours е включен в комбо серия echoMAP ™ CHIRP. Също така е достъпна за свободно изтегляне със софтуера за echoMAP серия, GPSMAP® 7400/7600 картографна серия и GPSMAP 8000 / 5x7 / 7x1 / 8х0 / 10x0 серия.

Screenshot показва картата на фона на BlueChart и контурите, фигуриращи в пристанище където преди това данни не са съществували.

 
Screenshot  на подводните планини в Taiwan, заснети с QuickDraw Contours.

Започнете да създавате свои собствени карти

QuickDraw Contours е включен в комбо серия echoMAP ™ CHIRP. Също така е достъпен за свободно изтегляне със софтуера за echoMAP серия, GPSMAP® 7400/7600 картографна серия и GPSMAP 8000 / 5x7 / 7x1 / 8 х 0 / 10x0 серия.

За да актуализирате вашия съвместим Garmin уред, моля натиснете  тук, след което изберете от коя серия е уреда, за който искате да изтеглите актуализация:

1. Изтеглете актуализацията на компютъра

2. Запишете я на SD/microSD посредством четец за карти

3. Поставете картата в уреда от нормален режим на работа и следвайте инструкциите

ВНИМАНИЕ!!!

По време на процеса на актуализация, уредът не трябва да бъде изключван или да загуби източник на захранване, тъй като това може да доведе до необратими последствия (повреда)!!!

Screenshot показва картата на фона на BlueChart и контурите, фигуриращи в пристанище където преди това данни не са съществували.


Screenshot  на подводните планини в Taiwan, заснети с QuickDraw Contours.

Ето какво е необходимо да направите от менюто на уреда, за да започне да работи Quickdraw Contours:

1. От екрана на навигационната карта, натиснете "Меню"

 

2. След това изберете Quickdraw Contours

3. След това натиснете "Начало на записване". Вече Quickdraw Contour е в действие и прави вашите потребителски карти. Можете да обиколите площта, която искате да бъде картографирана.

 4. Ето екран от Quickdraw Contours по време на работа. Оцветената в зелено част е площта, която е записана. Останалата в бяло площ не е записана и ако желаете да бъде, трябва да минете повторно, за да може това да се случи.

Ето и снимка на горния екран, но с отдалечено мащабиране.

От екипа на Garmin България пожелаваме на всички потребители усмихнати и незабравими моменти "Когато са по вода"!!!

Ако не желаете в бъдеще да не получавате бюлетина на Garmin България, изключете абонамента си като влезнете от тук.