Garmin Pay™

Вашето Garmin устройство вече е важна част от ежедневието ви, но с Garmin Pay безконтактното решение за плащане ще имате още повече ползи от него. Това е по-бързият, по-безопасен и удобен начин за плащане1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Платете покупките си

Garmin Pay е решение за безконтактно плащане, предназначено за хора, които винаги са в движение. Независимо дали си взимате чаша кафе след сутрешното бягане или хапвате по време на дългото си каране на велосипед, Garmin Pay ви позволява да плащате бързо и почти без усилие, без да ви е необходимо нищо друго освен часовника ви. Нямате портфейл? Нямате телефон? Нямате проблем.

 

 

 

 

Бързо и лесно за използване

Само с няколко бързи докосвания, Garmin Pay е лесно достъпен от вашия съвместим Garmin часовник. Въведете паролата си, изберете правилната кредитна карта от виртуалния си портфейл и след това задръжте китката си близо до четеца на карти - това е всичко. Няма нужда да ровите за вашия телефон, карта или пари в брой.

 

 

 

 

 

 

 

                                                                 

 

Къде работи

Garmin Pay ™ се очаква скоро! Garmin Pay ще работи с много кредитни и дебитни карти от големи банки. Добавяйки поддържаните от вас карти в Garmin Pay портфейла си, ще можете да се наслаждавате на всички награди и ползи от физическите си карти, директно на китката си. Проверете отново скоро!

 

 

 

Поверителност и сигурност

Garmin приема сигурността на вашата платежна информация сериозно. Ето защо Garmin Pay ви защитава, като използва номера на карти и кодове за транзакции, специфични за часовника всеки път, когато правите покупка. Номера на вашата картата не се съхранява на устройство, на нашите сървъри и не се предава на търговците, когато плащате. Така че можете да плащате с увереност.

 

 

 

 

 

Вашите кредитни карти, вашите предимства

С Garmin Pay можете да правите покупки със същите карти, които използвате всеки ден. Garmin Pay работи с много големи кредитни и дебитни карти, включително Visa® и MasterCard®. Трябва само да ги добавите към дигиталния портфейл на часовника си и след това да продължите да се възползвате от предимствата и наградите, които предлагат вашата карта. 

 

 

Garmin Pay съвместимост

В момента може да използвате тези Garmin устройства. Проверете отново за бъдещи допълнения.

                                                           

 

1Налично за поддържани карти от участващите банки; свържете се с банката си за повече информация.

© 2017 Visa. Всички права запазени.