MARQ™ COLLECTION

MARQ серията са луксозни модерни часовници, които ще Ви накарат да дадете максимума от себе си.

За фитнес и здраве

Независимо дали вече водите активен начин на живот или искате да започнете такъв, ние ви предлагаме активити тракери и смарт часовници с вградени спортни приложения - и дори смарт кантари с безжична връзка - за да ви помогнем да направите правилните крачки към по-здравословен и активен начин на живот.

Мултиспорт

Бъдете уверени да поемете на следващото си предизвикателство с GPS устройства, които могат да ви отведат навсякъде и да изглеждат толкова добре, колкото и функционират.

За дайвъри и мултиспорт

Независимо дали се чувствате като у дома си когато сте в басейна или в открити води, имате нужда от персонализирани данни, които ще ви помогнат да подобрите нивото си. Намерете правилното устройство за вас.

За бегачи

От лесния за използване GPS "съотборник" към многофункционалните "експерт" часовници, които предлагат разширени показатели за ефективността и още, предлагаме партньори за тренировки, които да съответства на вашето ниво, нужди и интерес. Просто се запитайте – до къде искате да стигнете на следващото си бягане?

ЗА ВЕЛОСИПЕДИСТИ

GPS компютри за велосипедисти със завой-по-завой навигиране, специфични маршрути за колоездене, аксесоари за информираност и много други. Получете подробни данни за ефективността си или просто планирайте следващото си пътуване. Всичко е възможно.

Garmin Tacx®

С Garmin Tacx удоволствието от тренирането на закрито става още по-добро.

ЗА ГОЛФ

Играйте най-добрия си голф с интуитивните Garmin GPS устройства за голф, които ви дават прецизни разстояния и изчерпателни голф функции за хиляди предварително заредени международни игрища.